Juelsminde Kirkes børne-, junior- og voksenkor

Kirkens børne- og voksenkor består af 3 mindre kor, der øver på disse tider:

Børnekor - fra 1. til 3. klasse:
Torsdag kl. 14.30-15.15

Juniorkor - fra 4. klasse og op efter:
Torsdag kl. 15.15-16.00

Voksenkor:
Torsdag kl. 19.00-21.00

Korene øver i Kirkebakkehuset ved Juelsminde kirke. Det er gratis at synge i korene.

Hvis du har lyst til at være med, er chancen der nu. Der er plads til børn, unge, drenge, piger, kvinder og mænd. Det eneste, der kræves, er, at du kan lide at synge, og at du synger rent. Det er gratis at være med.

Børne- og juniorkoret er åbent for alle, så det er bare med at møde op torsdag eftermiddag i konfirmandlokalet i Kirkebakkehuset. Vi synger ved forskellige lejligheder i løbet af året, som f. eks. ved særlige gudstjenester, ved julekoncert i kirken, og desuden optræder vi med Lucia-optog flere forskellige steder. Sæsonen slutter altid med en kortur, der strækker sig over en weekend. Det eneste, det koster at være med i koret er den sweatshirt, som vi har på, når vi er ude at optræde.

Juelsminde Kirkes voksenkor startede i 1998. Koret er vokset støt gennem årene og har i dag 65 medlemmer, både mænd og kvinder. Vi synger danske og engelske sange, musicalmelodier og salmer. En enkelt gospel kan det også blive til. Koret optræder ved flere forskellige lejligheder i løbet af sæsonen: bla. til forårs- og julekoncert i Juelsminde kirke, ved koncerter i andre kirker, ved særlige gudstjenester, Sankt Hans aften på Storstranden, fødselsdage og ved andre lejligheder.

Yderligere oplysninger ved organist Annelise Corydon Frederiksen telefon 40135684 eller mail annelise@groenvej33.dk

Kontakt korleder

Annelise Corydon Frederiksen
M: annelise@groenvej33.dk

Tilmelding til børnegudstjeneste med spisning

Birgit Plank-Laube
M: b.plank-laube@hotmail.de

Tilmelding til spisning sker ved at kontakte Birgit.

Kontakt leder af babysalmesang

Jette Foldø