Juelsminde Kirkes børne- og voksenkor

Juelsminde Kirke tilbyder korsang for alle aldre.

Juelsminde Kirkes kor består af tre mindre kor.

De har følgende øvetider:

• Børnekor - fra 1. til 4. klasse: Torsdag kl. 14.30-15.15
  • Juniorkor - fra 5. klasse og op efter: Torsdag kl. 15.15-16.00
  • Voksenkor: Torsdag kl. 19.00-21.00

Alle tre kor øver i Kirkebakkehuset ved Juelsminde Kirke.

Hvad handler korsang om

Hvis du har lyst til at være med, er chancen der nu. Der er plads til børn, unge, drenge, piger, kvinder og mænd. Det eneste, der kræves, er, at du kan lide at synge, og at du synger rent.

Børne- og juniorkoret er åbent for alle, så det er bare med at møde op torsdag eftermiddag i konfirmandlokalet i Kirkebakkehuset. Vi synger ved forskellige lejligheder i løbet af året, som f. eks. ved særlige gudstjenester, ved julekoncert i kirken, og desuden optræder vi med Lucia-optog flere forskellige steder. Sæsonen slutter altid med en kortur, der strækker sig over en weekend.

Juelsminde Kirkes voksenkor startede i 1998. Koret er vokset støt gennem årene og har i dag 65 medlemmer, både mænd og kvinder. Vi synger danske og engelske sange, musicalmelodier og salmer. En enkelt gospel kan det også blive til.

Koret optræder ved flere forskellige lejligheder i løbet af sæsonen bl.a. til forårs- og julekoncert i Juelsminde kirke, ved koncerter i andre kirker, ved særlige gudstjenester, Sankt Hans aften på Storstranden, fødselsdage og ved andre lejligheder.

Tilmelding og pris

Det er gratis at gå til kor og tilmelding er ikke nødvendig. Du møder bare op

Det eneste det koster at være med i børnekoret, er den sweatshirt, som vi har på, når vi er ude at optræde.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Annelise Corydon Frederiksen
Korleder og organist
Mail: annelise@groenvej33.dk.

Billeder

Juelsminde Kirkes kor er ofte ude at optræde. Klik her for at se billeder fra nogle af deres optrædener.