Sogneudflugt til Torsted og Alrø den 15. juni 2014

Sogneudflugten blev afviklet på en smuk og solrig dag - en tur i vor smukke omegn. Vi kørte fra As via Juelsminde og Klakring til en af Danmarks nyeste kirker, Østerhåb i Torsted. Arkitekturen fortalte ikke, at vi ankom til en kirke - ja, nogle mener endda, at kirken udefra ligner et varmeværk eller en silo.

Der er anlagt en kirkegård i tilknytning til kirken, og man kan se, at der også skal være en skovkirkegård, men træerne er endnu unge og slanke og giver ikke megen skygge.

Selve kirkerummet var meget enkelt med et dejligt lysindfald. Bag alteret sås - som den eneste udsmykning på væggene - et højt slankt træ med fugle kredsende rundt, både på maleriet og i form af de ophængte lamper. Vi oplevede et kirkerum med en meget fin akustik, hvor både orgeltoner og præstens tale gik klart igennem. Endvidere var der dejlig udenomsplads med bl.a. et dåbsværelse.

Vi fortsatte til "Kystens perle" ved Bygholm sø. Her bestod frokosten af restaurantens store Tag-selv-bord. Restauranten er skyttelaugets klubhus og prydet med fotos af nogle af klubbens fremtrædende personer og af de hjemtagne præmier - pokaler m.v..

Efter frokosten gik turen til Alrø, hvor vi kørte ud til færgestedet, men da det nu var så smuk en dag, var der masser af mennesker på Alrø, og vendepladsen var optaget af parkerede biler, så der var ikke andet at gøre for chaufføren, end at bakke, så vi så Alrø både forlæns og baglæns.

På Møllegården blev vi placeret i svinestien, hvor den stod på kaffe og lagkage, inden vi vendte hjem igen syngende "Se dig ud en sommerdag".

Kontakt korleder

Annelise Corydon Frederiksen
M: annelise@groenvej33.dk

Tilmelding til børnegudstjeneste med spisning

Birgit Plank-Laube
M: b.plank-laube@hotmail.de

Tilmelding til spisning sker ved at kontakte Birgit.

Kontakt leder af babysalmesang

Jette Foldø