Navneplade nedlagt i græs på urnegravsted

Der findes flere begravelsesmuligheder. En af dem er at blive begravet anonymt i fællesplænen.

Navnepladen

Navnepladen nedlagt i græs - i størrelsen 60 x 40 cm. - skal være af granit, der ikke er blankpoleret og med dybdehugget inskription.

Gravstederne er beregnet til højest 2 urner, men kun én sten pr. gravsted. Der må ikke være udsmykning på pladen.

Reservation vedr. ovennævnte urnegravsted kan ikke foretages.

Fredningsperioden er 10 år.

Pynt og dekorationer

Der må kun lægges buketter af levende blomster, der ikke må være indsvøbt i stanniol, plastik eller oasis. Dog må der i perioden 1. november - 1. marts lægges dekorationer. Tilbageværende dekorationer fjernes efter 1. marts af hensyn til græssets vækst.

Pr. gravsted må være 1 vase, der er godkendt af kirkegårdsudvalget. Vasen kan til dagspris bestilles hos graveren, der også bestemmer placeringen. Der må ikke være beplantning eller indhegning på gravstedet.

Urneplænen vedligeholdes af graveren.

Kontakt graverkontoret

Hans Nielsen