Særlige bestemmelser om navneplade nedlagt i græs på urnegravsted

Navnepladen nedlagt i græs - i størrelsen 60 x 40 cm. - skal være af granit, der ikke er blankpoleret og med dybdehugget inskription.

Gravstederne er beregnet til højest 2 urner, men kun én sten pr. gravsted. Ingen udsmykning på pladen.

Der må kun lægges buketter af levende blomster, der ikke må være indsvøbt i stanniol, plastik eller oasis. Dog må der i perioden 1. november - 1. marts lægges dekorationer. Tilbageværende dekorationer fjernes efter 1. marts af hensyn til græssets vækst.

Pr. gravsted må være 1 vase, der er godkendt af kirkegårdsudvalget. Vasen kan til dagspris bestilles hos graveren, der også bestemmer placeringen. Der må ikke være beplantning eller indhegning på gravstedet.

Reservation vedr. ovennævnte urnegravsted kan ikke foretages. Fredningsperioden er 10 år. Urneplænen vedligeholdes af graveren.

Kontakt graverkontoret for alle 3 kirkegårde

Hans Nielsen (graver)
E: graver@as-klakring-juelsminde.dk

Kontakt sognepræsterne

E: ju@km.dk

Træffes hverdage - på nær mandag.