Traditionel kistebegravelse

Gravstederne er beregnet til 1 eller 2 kister og anlægges af gravstedsindehaveren. Gravstedet må gerne bære et personligt præg med planter og naturmaterialer, der passer ind i helheden. Gravstederne er indhegnet med hække, som klippes af graveren.

Indretning af gravstedet:
Når man er afklaret omkring gravstedstypen og har besluttet sig til en gravsten, der passer til gravstedet, kommer overvejelserne om, hvordan det færdige anlagte gravsted skal se ud. Det er en god idé at tænke sæsonerne igennem.

Måske vil man anlægge et lille bed i samme type sten som hovedstenen. Her kan være sommerblomster gennem sæsonen og granudsmykning om vinteren. Det er typisk, at man anlægger gravstedet med mere vedligeholdelse i starten og herefter undervejs lader sten og buske fylde mere, i takt med, at tiden går og behovet for at bruge gravstedet forandres.

Brug gerne god tid på at se på kirkegårdens eksisterende gravsteder og former. Her kan man altid få inspiration til, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke er hensigtsmæssigt. Tag også gerne kirkegårdens personale med på råd om de mange muligheder, der findes, og som vil passe til det indtryk og den stemning, man ønsker på gravstedet.

Kontakt graverkontoret for alle 3 kirkegårde

Hans Nielsen (graver)
E: graver@as-klakring-juelsminde.dk

Kontakt sognepræsterne

E: ju@km.dk

Træffes hverdage - på nær mandag.