Ledige stillinger

På denne side vil du kunne finde eventuelt ledige stillinger i As, Klakring og Juelsminde sogne.

Ledig stilling:
FAST KIRKEMUSIKER / ORGANISTAFLØSER

En stilling som kirkemusiker og organistafløser ved As, Klakring og Juelsminde kirker er ledig og ønskes besat snarest muligt.

Stillingen er på ca. 45 tjenester pr. år. De fleste tjenester vil være afløse/supplere vores organist ved sygdom, frisøndage, ferie, kurser mv.

Organisten skal varetage følgende opgaver:

• Musikalsk ledsagelse til gudstjenester og kirkelige handlinger
  • Musikalsk ledsagelse ved forskellige arrangementer

Der er 4.250 medlemmer af Folkekirken i de tre sogne, som udgør et fælles pastorat med to præster og 13 ansatte samt fælles menighedsråd.

Orglerne i As og Juelsminde kirker har to manualer og pedal, Klakring kirke ét manual og pedal.

Vi forventer, at du:

• Er engageret musiker, der er god til at understøtte salmesang
  • Kan betjene el-klaver
  • Behersker og kender bredden i dansk salmetradition
  • Kendskab til højskolesangbogen og gerne de nye salmer

Hvis du er interesseret og kvalificeret med en utraditionel baggrund, hører vi også gerne fra dig også selv om du ikke har spillet på orgel før.

Ansættelse sker ved As-Klakring-Juelsminde Menighedsråd.

Stillingen er ikke omfattet af overenskomst, og ansættelse sker på individuelle vilkår, som aftales med menighedsrådet, forventeligt med afregning pr. tjeneste.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Søren Kallestrup, tlf. 23614712, mail 7958@sogn.dk eller kontaktperson Olav Tornøe, tlf. 21765944, mail 7958@sogn.dk.

Der må forventes prøvespil i forbindelse med ansættelsessamtale.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til: As-Klakring-Juelsminde sogns Menighedsråd, Hvedevænget 9, 7130 Juelsminde eller på mail til 7958@sogn.dk. Aftale om samtale kan også klares pr. telefon.

BegivenhedDato

Gudstjeneste og foredrag om Peter Bastian v/Helle Skaarup (Dykær) - Klakring kirke/graverhus

Helle Skaarup er forstander på Løgumkloster Refugium, kommer og holder foredraget …

18. nov 14:00