Folkekirkens Nødhjælp landsindsamling 2020

Søndag den 8. marts samles der ind under temaet "Gå for klimaet - hvert skridt tæller". Årets indsamling går til verdens fattigste, som er hårdest ramt af klimaforandringerne.

Pengene går bl.a. til beplantning af træer, diger og dæmninger og til sikring af huse og veje, så de kan modstå vandmasserne og jordskred. Pengene går også til vandpumper og vandrensningsanlæg, der sikrer familier rent drikkevand samt nye afgrøder, der kan overleve tørke og omskiftelige vejrforhold.

Har du lyst til at gå som indsalmer i et af vore tre sogne, kontakt da Else-Margrethe Friis-Nielsen på mail em-friis@yahoo.dk eller tlf. 29282867.

Man er også velkommen til at kigge over i Kirkebakkehuset efter gudstjenesten i Juelsminde og se, om der er en ture at gå.

Del dette: